Olikheter...

TrettioF består ju av en hel del olika personligheter som förvisso tycker likadant om en massa ting. Detta inlägg ska dock betona olikheterna i gruppen, olikheterna som faktiskt gör det intressant att komma till TrettioF.

Den första riktiga olikheten jag kommer att tänka på är musiksmaken, detta ständiga byte av musik så fort de vankas fest. Personligen är jag väl en utav de med bra musiksmak och väljer musik som de flesta kan stå ut med. Sedan finns det de som lyssnar på så kallad "radiomusik" och så har vi så klart de där "Dj-bögarna" som gillar alltför speedad musik med aldelles för mycket bas, så kallad hardstyle. Trots att jag blir iriterad varje gång någon byter till en dålig dänga i mitt tycke, så måste jag ändå erkänna att en fest på TrettioF utan Pokerface eller No stress hade varit lite fail (Tilde om du läser detta så innebär det inte att du har fritt fram att spela dessa låtar oavbrutet...)

Nästa olikhet som definitivt borde tas upp är personligheterna, en ganska schysst blandning. Här finns allt ifrån personer med grymma humörsvängningar till människor som tar saker lite mer chill. Men visst ska de finnas en blandning på glada och lite mer lättiriterade människor. Hade ju blivit stört drygt i längden om alla hade varit glada och positiva till allting eller tvärom sura pesimister. Nej, denna blandning behövs och som jag poänterade tidigare i inlägget så är det faktiskt detta som gör TrettioF intressant.

Nu börjar detta bli alldeles för långt och ointressant så tänkte runda av med att erkänna att jag trivs mycket bra i detta sällskap och hoppas att jag också är med och bidrar till att harmonin i gruppen nästan alltid ligger på topp.

Vill avsluta med att berätta att Pelle myntade ett nytt utryck igår, slemfitta. Riktigt obehagligt precis som de flesta svordommar pelle använder sig av.

Peace out / Trettio Fs Allah

hej igen:) ...

hej igen:)
Fredagen hade jag mys med Eline och sov därutte i hoby, klockren frredagkväll. Lördagen blev i lägenheten hela dagen sen blev det fest och kollade på fotboll på kvällen hos Lovisa. Sen bar det av till lägenheten. Kvällen avsluatdes på stan med Eline, Lisette, pelle och Martin. Komisk kväll kan man säga.Vissa av oss andra stack till natti och  fulade sig att ragga på tjejer på ett fult sätt haha och andra satt och lyssnade på musik. Eline och jag somnade hemma hos mig sen..
Myst med henne och OC hela dagen. Nu sitter jag i lägenheten med mina snyggingar och planera midsommar ÖLAND!!
Veckan som kommer blir det fest onsdag och torsdag och kanske mer ... wiieee.


Festa som det vore din sista fest, det är då du lyckas varje gång.


Vilde den vilde...

mad lady

Jag orkar inte mer, jag är så jädra förbannad. Alla bara sviker och alla är as. Svikare som ska gå på fotboll och sitta och pilla på varandra samtigit som de ska fete nörda framför datorn. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BAJS OCH KISS. Jag säger som Tilde "Om man kanske skulle avsluta sitt liv" åååååååååååh bajs på er! Nu ska jag köpa fett med godis och skita i Pelles mun som han sa precis att Pitten skulle göra. RÖV! / Lovisa och Pitt!

"Du är inte arg, du är bara tjuuurig!"

FRIDAY I`m in love

Så vad det tid för mig (EllenBerg)att stämpla in mig på trettioF

I dag är det Fredag igen, en fredag med nya äventyr, nya skratt, nytt skvaller att dela med sig och ännu en lördag att planera. Förmiddagen bestod av att göra förhoppningsvis det sista matte-provet i livet för mig & kanske pettsson. Efter det blev det dagens på "cafe & matsal", vilket satt som en smäck. 

I trettioF befinner sig just nu, Lovisa Love, Tilde den crazyone, nina den hungriga och nellan serioustalk. Från köket hörs oljud av kastruller och oset från stekpannan. Lukten av kyckling och tildes skämt skymtar förbi ner till vardagsrummet. Jag och Lovisa bloggar och fundera på hur kvällen kommer att se ut. Delar av Familjen2 har planer på att tillbringa en stund i biomörkret så här en småregnig fredag, vilket låter som en mysig idé & andra delen fundera på att ta på sig regnjackan och vandra ner till brunnsvallen för att hejja på VG (den förskräcklige) alternativ (den magiskt härliga) alternativ ( han som står själv vid en stolpe på natti & pratar med sig själv) och hans röda gäng till 3 poäng, vilket också låter som en sweet idé. Hur vi än kommer att göra så blir det uppslutning mot kvällen och familjen samlas för att umgås och diskutera vem som gjorde det bästa valet:)

Jag tror på en lyckad kväll och en galen lördagskväll som vanligt med pelles putande blöta läppar och intensiva kramar, henkes röda ögon med en öl i ena handen och ett stort glas vatten i den andra, och självklart tjejernas skööna dansmovespå dansgolvet  & förhoppningsvis såklart en GUL&BLÅ SEGER!

Nu får jag avsluta eftersom Tilde dra i lakanen i sängen som jag sitter på, och dammsuger under mina fötter, hon har väl råkat ut för städsjukan igen.. konstigt att hon aldrig råkar ut för det hemma hos mig... :)

TREVLIG HELG!

/ Ellen Berg

  


hemma bra men borta bäst!

Jag kan ju börja med att säga att jag har hur tråkigt som helst. Det är helt sjukt, för en gång skull sitter jag hemma och jag har varit ifrån trettiof i ca 5 timmar. Det får låta hur löjligt som helst men jag saknar er redan... Illa, men himla sant. Ikväll blev det bara ett inspring för att hämta mina grejer och det kändes hur konstigt som helst att gå där ifrån igen när resten (pelle,nellan,henke,lirre,lovisa och tilde) hade tänt massa ljus i den nystädade lägenheten och skulle titta på film. "i taket lyser stjärnorna" om jag inte mins fel. haha, den såg vi på bio för ett tag sedan och de små flickorna som satt framför oss vände sig om och skrattde åt tilde som inte kunde sluta gråta. lite kul.

Idag har iallafall jag, henke och nellan varit inne i karlskrona en sväng medan resten gick ner på staden och fikade. Vi åkte in för att hämta pass och sen passade ju jag också på att handla lite nu när jag äntligen fått tag på mina pengar. Efter 3 månader utan "egna" pengar käns det himla skönt att ha kontroll igen. och jag lovar att NU ska ni alla få tillbaka era pengar som jag har lånat :)

Jag avslutar med att säga att om en vecka går vi på sommarlov och denna sommaren kommer bli bättre än bra.

/ en ensam Victoria


Torsdagkväll

Nu ha jag,Lovisa och Tilde städat upp i hela lägenheten och Lovisa springer runt och tänder ljus. Snart ska Tilde sätta igång med att baka chokladbullar.. Vid niotiden samlas vi alla här och ska kolla på I taket lyser stjärnorna, tror inte filmen är så bra men vad gör vi inte för tjejerna:)

Hank the tank.Tilde den vilde.Love.


skittorsdag.

Hallå hallå nu ska ni få lyssna lite på tilde den vilde, förstår inte varför jag fått det smeknamnet:)
Jag sitter här med Eline och frida, Vi hade bara en lektion idag och fick reda på mitt mattebetyg:( 
Jag ha ingen aning vad jag ska skriva, blir säkert film i lägenheten ikväll. inatt sov jag inte så bra bredvid Lovisa hon tog mitt TÄCKE hela tiden. Vi ha kollat på tv4 där calle o Linus är med, de kan man skratta till hur mycket som helst.
Vi kollade på en skräckis igår men jag tyckte inte den var äcklig... 28 veckor ...

Nu ha jag gjort mitt ha det bra

Fattar inte hur vissa tänker...Det gör mig så arg när jag tänker på det.

Tilde den vilde

En vanlig dag på blasius

Nu sitter vi här igen. Jag ligger i sängen och de andra sitter i soffan. Ellen pluggar, brevid sitter Nellan och tittar på film och i andra soffan sitter Henke och Pitten och gör fula läten och fula miner. Pelle står i duschen och sjunger som vanligt, opera skulle jag tro men jag är inte riktigt säker. Nu kom även Fejjan inrullandes i lägenheten och nu V to the G.
Igår var det en massa mys här ska ni veta. Gapskratt i köket tillsammans med Henke, Pitten och Tilde. På kvällen blev det mys och övernattning. Skräckfilm och jag höll nästan på att krossa Charls bättre delar ;) Nae om man kanske skulle vara lite soccceee nu :)

Peace out, Looove!

Helgen + mån,tis.

The gentlemen and biatches of Trettio F spenderade lördagen i Brunnsparken. En dag full med diverse aktiviteter, såsom fotboll, akrobatik och så dracks det även en och annan öl. Ölandet eskalerade ju kallare det blev och för vissa gick de sämre en för andra och jag tänker då främst på en person i sekten som gick till en pizzeria i stan och skrek svordommar samt könsord mitt inför 3-4 barnfamiljer. Dock är det sådant som händer när man överskattar sitt ölsinne. Festen fortsatte sedan i lägenheten vars adress bloggen är döpt efter. Det var en trevlig tillställning och jag tror att jag får medhåll om detta utav övriga som var på festen.

Måndagen så vart de volleyboll och Ekenäschillning på schemat, ganska smooth faktiskt. Dagen rundades sedan av med en ganska medioker film i mitt tycke, The Notebook. Riktig "tjejfilm", blev en ganska awkward känsla när helt plötsligt alla personer av den feminima varianten gick och vi satt 7 killar och tittade........

Idag så har de väl inte hänt så mycket egentligen. Nu blire dock rulle och dags att få bort alla misstankar om homosexualitet med en riktig grabbfilm, DIE HARD 2.


Nu har jag försökt få igång denna skiten, kanske någon annan också kan ta tag i det!

Peace out /  Den förskräcklige


RSS 2.0